Kepsar med tryck – vilken design är rätt för oss?

Kepsar med tryck och brodyr är ett givet inslag i många företag och föreningars profilutbud. Det är en klassisk storsäljare som sprider ert varumärke både på ett snyggt och effektivt sätt. Varumärket på kepsen syns av hundratals personer bara på en lätt promenad på stan vilket ger den ett väldigt bra värde för er investerade peng! Dela ut kepsar till de som vill ha något snyggt på huvudet och visa upp att de representerar er förening eller ert företag.

Vilken keps är då rätt för ert företag eller förening? Kepsar finns i många olika modeller och färger och man vill gärna få så mycket keps som möjligt för pengarna. Då gäller det att välja den modell som representerar er absolut bäst! En snygg keps leder också till ett större användande bland dem ni delar ut dem till vilket ger ett extra mervärde.

Sveriges största sortiment av kepsar med tryck och brodyr finns på Printoz.se. Där hittar ni hundratals modeller i olika stilar. Vet ni inte vilken stil ni ska ha på er keps? In där och scrolla runt så finner ni snart inspiration och idéer!

keps med tryck brodyr

Analysera först snabbt era tänkta mottagare och användare. Vilka personer kommer att bära kepsen? Vilken stil på kepsen skulle de uppskatta? Gubbarna på åkeriet kanske uppskattar en klassisk baseballkeps i snygg men standard modell bättre än den nya hippa flatpeak kepsen. Samtidigt som ert ishockeylag hellre vill representera i snygga Snapbacks? Kolla av med era mottagare vilken modell tycker de bäst om? Ta den som får mest gensvar, då vet ni att ni väljer en keps som kommer att användas och sprida ert varumärke!

Kepsar med brodyr är extra stor inom sportvärlden och speciellt hockeykepsar från NHL, det fick Brent Burns i San Jose erfara när fansen fyllde hans uppfart med kepsar!

När ni vet vilken typ av keps ni vill ha är det dags att välja modell och färg på kepsen. Utgå från er grafiska profil när ni gör era val. Och nej, ni behöver inte ha en flersidig grafisk profil där varje detalj står bestämd. Det räcker gott och väl med er logotyp, några utvalda färger (oftast utvalda utifrån er logotyp) samt en kort vägledande beskrivning. utifrån denna information kan ni sedan välja rätt färg på kepsen. Oftast är det uppenbart vilken färg på kepsen ert företag eller förening ska ha.

Läs mer om kepsen och dess historia på wikipedia!