Kepsar – inte bara för ungdomar

Även om kepsar främst betraktas som ett ungdomsplagg så har den många potentiella målgrupper. Jägare, sportföreningar och småföretagare är alla grupper som uppskattar en bra keps. Det finns många anledningar till detta.

keps med tryck

En keps är lätt att ta av och på sig, och kan lätt tas av mellan jakt- eller arbetspass. Detta kan jämföras med en t-shirt som ofta kräver ett ombytesrum och storlekskoll. En keps med tryck eller brodyr måste vara enklaste sättet att signalera för omvärlden vem ni representerar, och tack vare det klassiska plastspännet kan storleken lätt justeras efter bäraren.

Därav behöver man inte tänka på storlekar när man beställer kepsar till sin förening eller företag. Alla har nämligen samma “one-size” storlek. Ifall ni vill vara lite moderna kan ni även hålla utkik efter “flexfit”, som ett alternativ till det klassiska plastspännet.

Att jägare uppskattar både vanliga kepsar och varselkepsar är ganska uppenbart – under en jakt är det ytterst viktigt att man är synlig. Det bästa vore naturligtvis en varselväst, men denna kan göra små ljud och är lite bökig att ta med sig. Dessutom är en keps mycket coolare.